saara_aaltoBritannian X Factor -kilpailussa on jäljellä enää 6 kilpailijaa, yhtenä heistä on Suomen Saara Aalto. Seuraavat live-esiintymiset nähdään briteissä lauantaina. Peliyhtiö Veikkaushuoneen kertoimet povaavat selvällä erolla, että Aalto jatkaa edelleen kisassa. Koko kisan voiton kerroin on tällä hetkellä enää 13,25 ja putoaa vauhdilla.X Factorin seuraavat live-esitykset kuullaan lauantaina ja yleisöäänestyksen tulokset ilmoitetaan sunnuntaina. Saara saa tällä hetkellä Veikkaushuoneelta kertoimen 1,28 sille, että hän jatkaa kisaa myös tämän viikon jälkeen. Kerroin putoamiselle on selvästi isompi 3,15.Aallon voittokerroin oli viikon alussa vielä 17,00, mutta 29-vuotias Oulunsalolaiskaunottar on kerännyt tällä viikolla niin paljon vetoja taakseen, että kerroin on pudonnut jo 13,25:een. Kerroin kolmen kärkeen sijoittumiselle on 2,40, ja finaaliin pääsylle 4,50.
X Factorin tämän viikon teemana on elokuvamusiikki. Aallon lauluksi on valikoitunut Celine Dionin legendaarinen My Heart Will Go On.Veikkaushuoneen kertoimet
Britannian X Factor ja Saara AaltoPääsee seuraavalle kierrokselle
Kyllä 1,28
Ei 3,15
Sijoittuu kolmen kärkeen
2,40
Pääsee finaaliin (top2)
4,50
Voittaa koko kilpailun
13,25
Veikkausvinkeistä on aina hyvä tarkistaa omat kaavaillut vetonsa ennen panosten lukitsemista. Netistä onneksi löytyy lukuisia Suomenkielisä tasokkaita sivustoja jotka tarjoavat laajan skaalan veikkausvinkkejä niin urheiluun kuin viihteeseen. Esimerkkinä mainittakoon Villen Vinkit, johot voit tutusta edellä näkyvästä linkistä.